خانه / ایران بانو / طرز تهیه خورش کرفس مجلسی + رمز و راز خوشمزه تر شدن این خورش

طرز تهیه خورش کرفس مجلسی + رمز و راز خوشمزه تر شدن این خورش

خورش کرفس از جمله خورش های خوشمزه و اصیل ایرانی می باشد. همانطور که از اسم این غذا پیداست، طعم متفاوت این خورش به دلیل استفاده از کرفس می باشد، البته در تهیه این غذا می توان به جای کرفس از کنگر ریواس نیز استفاده کرد. برای آشنایی با طرز تهیه خورش کرفس و نکاتی برای خوشمزه تر شدن این غذا پیشنهاد می کنیم، در این بخش از آشپزی هنر در خانه، با ما همراه شوید.

طرز تهیه خورش کرفس

مواد مورد نیاز برای تهیه خورش کرفس ۳ نفر عبارتند از:

  • گوشت خورشتی/ ۴۰۰ گرم
  • ساقه کرفس بزرگ/ ۱ عدد
  • پیاز بزرگ/ ۱ عدد
  • جعفری و نعناع/ ۴۰۰ گرم
  • آبغوره/ نصف لیوان
  • آب/ ۲ لیتر
  • زردچوبه/ ۱ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل/ به مقدار نیاز

مراحل تهیه خورش کرفس

دستور پخت خورش کرفس:

در ابتدا باید مقدار کمی روغن را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، بعد از گرم شدن روغن، پیازهای که از قبل به صورت نگینی ریز کرده اید، را داخل روغن بریزید و تفت دهید.

بعد از نرم شدن پیاز، گوشت را نیز که از قبل خرد کرده اید را به پیازها اضافه نمایند و تفت دهید.

زمانی که رنگ گوشت تغییر پیدا کرد، زردچوبه را به آن اضافه کنید و مجددا آن را تفت بدهید، تا عطر و طعم زرچوبه به خورد گوشت برود.

در ادامه طرز تهیه خورش کرفس باید، نعناع و جعفری را نیز به آن بیافزاید و آن را تفت دهید، تا سرخ شود.

نکته: در صورت دلخواه می توانید، به جای نعناع از تره استفاده کنید.

سپس ساقه کرفس خرد شده را نیز به مواد اضافه نمایید و مقدار کمی تفت بدهید.

چنانچه گوشت مورد استفاده برای تهیه خورش دیرپز باشد، باید کرفس را در ظرفی مجزا تفت داده و بعد آن را به مواد بیافزایید، زیرا زمانی کرفس بیش از حد می پزد، له می شود.

آنگاه باید آب را به خورش اضافه نمایید و اجازه دهید، تا خورش به بپزد. مدت زمان پخت آن ۲ ساعت می باشد.

سپس ۲۰ دقیقه پیش از این که خورش کاملا جا بیافتد، باید نمک و آبغوره را به آن بیافزایید، چنانچه پیش از این زمان، آبغوره را استفاده کنید، موجب سفتی گوشت خواهد شد.

در آخر قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن را برای سرو کردن داخل ظرف مخصوص خورش بریزید.

طرز تهیه خورش کرفس

ضمن سپاس از همراهیتان با این مطلب، امیدواریم از طرز تهیه خورش کرفس راضی بوده باشید و این خورش خوشمزه را به همراه برنج در منزل تهیه و میل نمایید.

نوشته طرز تهیه خورش کرفس مجلسی + رمز و راز خوشمزه تر شدن این خورش اولین بار در هنر در خانه پدیدار شد.


لينک منبع

درباره ی admin

همچنین ببینید

لطیفه های خنده دار و ناب

لطیفه های خنده دار و ناب : جک های باحال و خنده دار و خفن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *